Implementering af Microsoft System Center 2016

Project Description

Fullrate havde allerede en velkørende SCCM 2012 installation som de ønskede at få udskiftet med den nye SCCM 2016 R2 så de kunne være klar til udrulning af Windows 10 og Microsoft Office 365, samt gøre brug af de mange nye forbedrede funktioner i SCCM 2016.

Da det også var os som havde sat den tidligere SCCM 2012 op for Fullrate faldt valget naturligt på os igen til installation af den nye version. Fullrate bruger deres SCCM til styring af deres næsten 300 computere.

SCCM 2016 Installation

For at tilsikre at serveren var designet til den nye version, blev installationen af den nye Windows 2016 Server, lavet på en kraftig VM Ware server, som vi derefter installerede SCCM 2016 på.
Dette blev gjort ved siden af den eksisterende SCCM 2012 server for at tilsikre at brugerne ikke bemærkede overgangen til det nye system.

Hvorfor bruger Fullrate SCCM 2016 OS Deployment?

Alle computer bliver installeret med Fullrates eget image fra SCCM når de bliver modtaget fra producenten. Dette gør at Fullrates egen IT-supporter skal bruge minimal tid på at klargøre en ny medarbejder eller geninstallere eksisterende computere. Derfor er SCCM OSD meget vigtig for Fullrate da opgaven ellers ville kræve en større medarbejderstab og dermed ville der være større omkostninger for virksomheden. SCCM 2016 bruges også til deployment af: Software, antivirus, sikkerhedsopdateringer samt licensstyring.

SCCM Implementeringstid

En typisk installation af System Center Manager tager op til 2 måneder, men er selvfølgelig afhængig af kravene til løsningen. Inden implementering af SCCM vil der skulle kortlægges hvilken type software der skal udrulles og om der skal laves en ens software politik for hele virksomheden.


Ønsker du at høre mere om hvordan du og din virksomhed også kan få glæde af at få implementeret SCCM, så kontakt os for en dialog og få et uforpligtende tilbud på en SCCM installation. Ring på telefon 36 99 25 21 eller mail til brian@seitpro.com


Store besparelser ved at bruge SCCM i stedet for traditionelle løsninger

Der kan være mange penge at spare ved at bruge System Center da udrulning af software til virksomhedens brugere bliver standardiseret og dermed kræver mindre ressourcer internt til at servicere dem. SCCM reducere omkostningerne til medarbejdere således én IT-medarbejder kan servicere op til 300 brugere. En opgave som normalt ville kræve 3-4 interne supportere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *