Microsoft Deployment Toolkit

Project Description

H+H International ønsket at standardisere deres Windows 10 deployment i alle deres lande.

Da H+H allerede er en god kunde gennem mange år så kontaktet de os for at få løst deres problem, de havde et ønske om at alle deres computere skulle opdateres til at køre Windows 10 men ønsket ikke at det skulle gøres manuelt da dette ville være en langtrukken process samt at en manual process tit ændre op med en masse forskellige installationer af Windows 10, og det var vigtigt for den IT ansvarlige Carsten Polmann at alle maskiner var 100% ens så det ville være meget nemmer for deres IT afdeling at yde support bagefter.

Hvorfor bruger H+H MDT 2013 OS Deployment?

Da man også havde et ønske om at holde licens omkostningerne nede så faldt det naturlige valg på den indbygget mulighed der er i Server 2012 for at benytte Windows Deployment. Der blev derfor lavet en server til deployment i deres tyskeafdeling i samarbejde med den lokale IT supporter og da den server var konfigureret og testet, så blev den klonet og installeret i 5 andre lande.

MDT Implementeringstid

En typisk installation af MDT tager op til 10 dage,men er selvfølgelig afhængig af kravene til løsningen. Inden implementering af MDT vil der skulle kortlægges hvilken type hardware der skal udrulles OS til og om der skal laves en ens hardware politik for hele virksomheden.


Ønsker du at høre mere om hvordan du og din virksomhed også kan få glæde af at få implementeret MDT, så kontakt os for en dialog og få et uforpligtende tilbud på en MDT installation. Ring på telefon 36 99 25 21 eller mail til brian@seitpro.com


Store besparelser ved at bruge MDT i stedet for traditionelle løsninger

Der kan være mange penge at spare ved at bruge MDT da udrulning af OS til virksomhedens brugere bliver standardiseret og dermed kræver mindre ressourcer internt til at servicere dem.